Over ons

Wij stellen graag onze creativiteit, vakkennis en ervaring te uwer beschikking om uw ideeën en/of bedrijfsprofiel in de juiste vorm te gieten. Wij denken met u mee over het kleurgebruik, papiersoorten, lettertype, lay-out, … Hierbij wordt rekening gehouden met wat technisch haalbaar en efficiënt is.

Over Alfa Print

Drukkerij Alfa Print werd opgestart in 1992. Gedurende de meer dan 25 jaren werd er steeds gezocht naar een ruimer aanbod van activiteiten. 
Naast offset en digitaal drukwerk, investeerden we in groot formaat printers. Dit stelt ons in de mogelijkheid om de brede waaier van toepassingen binnen de belettering te kunnen aanbieden. Ook het bedrukken van textiel en foliedruk behoort tot onze mogelijkheden. 
 
Als familiebedrijf zijn we graag laagdrempelig toegankelijk en maken we tijd om te luisteren naar uw vraag.  

Wat zijn onze sterktes?

Bij Alfa Print vind je alle oplossingen onder één dak. Een uitgebreid aanbod aan diensten: handig toch als u bij één en dezelfde drukkerij terecht kunt voor ...

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze kwaliteitsvolle productiemachines leveren we elk digitaal printwerk piekfijn af. Op vlak van formaten is er in onze digitale drukkerij heel wat mogelijk. Van een handig visitekaartje of een leuke folder tot en met een poster groter van A0-formaat. U vraagt en wij voeren het vakkundig uit! Hetzelfde geldt voor het scala aan afwerkings-mogelijkheden voor uw documenten. Een stapel cursussen of de nieuwe catalogi van uw bedrijf kunnen gebonden worden met lijm of ingebonden met metalen ringen. 

Flexibel & goed bereikbaar

Voor meer info over digitaal drukwerk en over de mogelijkheden binnen onze drukkerij kan u ons contacteren op 09 219 91 32 of via mail op info@alfaprintsolutions.be.
U kan ook altijd even bij ons langskomen in de drukkerij die dankzij haar centrale ligging (dichtbij Gent en Eeklo) goed bereikbaar is.
Ruime parkeermogelijkheden en ook vlot bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Gent.

Lokaal bedrijf

Zoek niet te ver wat je dichtbij kan vinden.

Een kijkje in ons bedrijf

Drukkerij Alfa Print

Openingsuren

Open van ma tot do: van 9u - 12u en 14u - 17u
Open op vrij: van 9u - 12u en namiddag op afspraak
Op afspraak van ma tot vrij: na de openingsuren

Telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 18u